Цукерберг запроваджує нову функцію підписок у Facebook

Генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг оголосив про запровадження нового інструменту у платформі Facebook

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Цукерберг запроваджує нову функцію підпи…
Скріншот

За його словами, це дозволить авторам контенту уникнути комісії за підписку від Apple.

Про це Цукерберг повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише Depo.ua.

Зазначається, що "Підписки шанувальників" дозволять кожному охочому оформити підписку на автора контенту.

"Створюючи метавсесвіт, ми зосереджені на тому, щоб розкрити можливості для творців заробляти гроші на своїй роботі. Комісія в розмірі 30%, яку Apple бере за транзакції, ускладнює це, тому ми оновлюємо наш продукт підписок, щоб тепер творці могли заробляти більше", – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, на платформі створять рекламне посилання для авторів щодо їх пропозиції підписок. Коли люди підпишуться за цим посиланням, творці зберігатимуть усі зароблені гроші. Також автори отримають можливість завантажувати електронні адреси своїх підписників.

"Ми запускаємо бонусну програму, яка сплачує авторам за кожного нового підписника, якого вони отримають у рамках наших інвестицій у 1 мільярд доларів, оголошених цього літа. Попереду ще більше", – додав Цукерберг.

Цукерберг запроваджує нову функцію підписок у FacebookГенеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг оголосив про запровадження нового інструменту у платформі Facebook

Нагадаємо, 28 жовтня генеральний директор компанії Facebook Марк Цукерберг оголосив про перейменування корпорації на Meta. Він пояснив, що соцмережа залишає назву Facebook. За його словами, перейменування материнської компанії Facebook Inc. у Meta не змінює назв окремих додатків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme