Туреччина експортувала до України систему бойового управління ADVENT

Турецька компанія HAVELSAN оголосила, що експортувала в Україну систему бойового управління ADVENT
 

Журналіст відділу новин
Туреччина експортувала до України систем…
Фото: HAVELSAN

Про постачання в Україну та Індонезію системи бойового управління ADVENT повідомив керівник одного з відділів компанії HAVELSAN.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на заяву представника компанії.

Відомо, що система вже експортується до Пакистану. Таким чином, нею вже користуються чотири різних користувача, включно з Туреччиною.

Зазначається, що ADVENT – це інтегрована система бойового управління з підтримкою мережевих даних, розроблена відповідно до вимог командування Військово-морських сил Туреччини.

Нова система використовується на корветах класу ADA та BURAK, кораблі спеціального призначення TCG Ufuk та фрегатах класів Barbaros і Istanbul.

Завдяки системі можна отримати доступ до функцій тактичних каналів передачі даних (Link 11, Link 16 і Link 22, SIMPLE, JREAP і VMF), повністю інтегрованих з ADVENT через усі консолі оператора.

Комплекс має архітектуру, яка сприяє швидкому та правильному процесу прийняття рішень командуванням і забезпечує гнучку структуру у використанні нової зброї та датчиків.

Завдяки масштабованій структурі відкритої архітектури систему можна адаптувати до наземних, підводних та повітряних платформ, а також використовувати з наземних засобів.

Нагадаємо, у 2021 році в Туреччині почалось виготовлення корветів класу ADA для ВМС України.

Читайте також: Від безпілотників до космосу: Які розвиватиметься військова співпраця України і Туреччини

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme