Т.в.о голови Нацслужби здоров'я подав у відставку, – ЗМІ

Тимчасовий виконувач обов’язків голови Національної служби здоров’я України Андрій Віленський 5 липня написав заяву на звільнення
 

Журналіст стрічки новин

Про це пише ZN.UA з посиланням на документ, наданий джерелом в МОЗ, передає Depo.ua.

"Інформую, що мною прийнято рішення про звільнення з посади директора Департаменту договірної роботи НСЗУ за власним бажанням з припиненням державної служби", – йдеться в заяві Віленського.

На своє місце він рекомендує призначити директора Південного міжрегіонального департаменту Дмитра Самофалова. 

Як зазначає видання, ще 2 липня Віленський розповів, що я бачу для себе головне завдання в тому, щоб швидко переукласти договори з лікарнями, які надають допомогу пацієнтам з корона вірусом.

"Зараз маємо напружену ситуацію, яка пов’язана з тим, що ми повинні швидко переконтрактувати (переукласти договори) з лікарнями, які надають допомогу пацієнтам з коронавірусом відповідно до нового розпорядження керівника робіт. Їх кількість зменшилась. Відповідно, провести оплати за цим і іншими напрямами. Зараз я бачу для себе головне завдання в цьому", – заявляв Віленський.

Нагадаємо, 31 серпня 2020 року Кабінет міністрів України призначив Андрія Віленського т.в.о. голови Національної служби здоров'я (НСЗУ)

2 липня 2021 року Віленський знявся з конкурсу на посаду голови НСЗУ: У чому причина.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко пропонує уряду оголосити повторний конкурс на посаду голови Національної служби здоров’я України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme