Twitter дозволить користувачам заробляти гроші

Соціальна мережа Twitter представила нову функцію, яка дозволяє популярним користувачам заробляти гроші на власних твітах
 

Журналіст відділу новин
Twitter дозволить користувачам заробляти…
Фото: Twitter

У Twitter запустили функцію Super Follows, яка дозволяє блогерам стягувати з підписників плату за перегляд твітів.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на CNBC.

"Функція Super Follows ("супер підписники") дозволяє користувачам із щонайменше 10 тис. підписниками стягувати з інших користувачів плату за доступ до контенту, призначеного лише для передплатників", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для того, щоб мати доступ до Super Follows користувачі соцмережі також повинні опублікувати щонайменше 25 твітів за останні 30 днів, перебувати у США та бути повнолітніми (18+).

"Перед початком роботи нової функції на акаунті, адміністрація Twitter проведе невелике опитування з декількох питань, серед яких "Під яку категорію діяльності (ігри, комедія тощо) підпадатиме Ваш контент на платформі?" та "Як Ви плануєте використовувати Super Follows?", – йдеться у поясненні.

Нагадаємо, 11 серпня соціальна мережа Twitter заплатила випускнику Києво-Могилянської академії Богдану Кулінічу 3 500 доларів США за виявлення помилок в алгоритмі на основі штучного інтелекту щодо обрізки зображень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme