UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Білому домі анонсували наказ Байдена про заборону інвестицій та фінансування "Л-ДНР"

У Білому домі анонсували указ президента США Джо Байдена щодо заборони на нові інвестиції, торгівлю і фінансування окупаційних адміністрацій "Л-ДНР"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Білому домі анонсували наказ Байдена п…
Скріншот

Також, Байден має підписати указ про дозвіл на запровадження санкцій проти будь-якої особи, які веде свою діяльність в ОРДЛО.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Білого дому.

"Також найближчим часом ми оголосимо про додаткові заходи, пов'язані з сьогоднішнім грубим порушенням Росією міжнародних зобов'язань", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці заходи є окремим доповненням "швидких і суворих економічних санкцій, які США готують спільно з союзниками і партнерами на випадок вторгнення Росії в Україну".

Додамо, дещо раніше Польща та Латвія закликали запровадити санкції проти Росії за визнання "Л-ДНР".

Зауважимо, під час звернення за результатами Радбезу РФ, президент Росії Володимир Путін заявив про визнання незалежності так званих "ЛНР" та "ДНР". Після цього він підписав угоди про співробітництво з цими "державами".

Нагадаємо, що Путін терміново зібрав засідання Ради безпеки Російської Федерації сьогодні, 21 лютого.

На самому засіданні він заявив, що заявив, що зібрав Раду безпеки аби розв'язати питання визнання так званих "ЛНР" і "ДНР".

Учасники засідання Радбезу підтримали ідею визнання Росією незалежності "ДНР" та "ЛНР". Зокрема, очільник МВС Колокольцев заклика визнати незалежність російських маріонеткових утворень в межах, на які ті заявляють свою юрисдикцію – тобто на усю територію Донецької та Луганської областей.

А голова СЗР Наришкін з переляку підтримав визнання входження "Л-ДНР" до складу Росії. На що президент Володимир Путін тут же зупинив його.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme