У Державній фіскальній службі пояснили, відновлення роботи АЗС Glusco

Компанія Glusco може відкрити АЗС, де якість бензину відповідає ДСТУ, до того ж, арешт діє лише на майно, зокрема паливно-мастильні матеріали, а не на самі АЗС і їх діяльність

Журналіст стрічки новин

Про це заявили у Державній фіскальній службі, посилаючись на постанову Харківського районного суду, повідомляє Depo.ua з посиланням на "НВ".

У відомстві уточнили, що згідно з постановою Харківського районного суду, компанія може відкрити АЗС, де якість бензину відповідає ДСТУ, а де ні - робити це заборонено.

Раніше в Glusco заявляли, що не відновлювали реалізацію нафтопродуктів , а провели технологічний запуск для перевірки обладнання.

Нагадаємо, 5 липня профільне видання enkorr повідомило що мережа АЗС, яку пов'язують з Медведчуком, відновила роботу.

Довідка: У лютому цього року РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

11 березня СБУ спільно з фіскальною службою блокували роботу компанії "Глуско Україна", що управляє однією з найбільших мереж автозаправних станцій, що належать Proton Energy Group S.A.

14 червня стало відомо, що Державна фіскальна служба (ДФС) наклала арешт на корпоративні права групи компаній, що завозили нафтопродукти з Росії. Йшлося саме про мережу АЗС Glusco. 

ТОВ "Глуско Україна" є дочірньою компанією швейцарської Glusco Energy SA, яка входить до групи Proton Energy Group S.A. Роздрібна мережа в Україні нараховує 110 автозаправних комплексів та 89 пунктів заправки газом в 13 областях України. Раніше автозаправки працювали під брендами "Роснафти" – ТНК та "Золотий гепард".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme