У "Дії" запустили серіал, щоб допомогти ветеранам знайти роботу

В Україні запустили серіал, який допоможе ветеранам знайти роботу після повернення з війни

Журналіст стрічки новин

Міністерство цифрової трансформації запустило освітній серіал для ветеранів, який допоможе їм знайти роботу.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

"Серіал допоможе ветеранам складати резюме та готуватися до співбесіди. Розкаже, що потрібно, щоб влаштуватися на держслужбу", – написав Федоров.

Він уточнив, що серіал "Як знайти бажану роботу після військової служби" допомагали створити самі ветерани, знайти його можна на порталі "Дія.Цифрова освіта".

Чиновник додав, що незабаром у "Дії" з'явиться новий цифровий документ – електронне посвідчення ветерана. Наразі Міністерство цифрової трансформації спільно з Мінветеранів переводить в онлайн необхідні державні послуги для військових.

 

 

Нагадаємо, у 2020 році Міністерство цифрової трансформації запустило на онлайн-платформі "Дія.Цифрова освіта" національний тест на цифрову грамотність українців.

Восени того ж року українцям презентували новий освітній серіал – про електронний підпис. На презентації експертки розповіли, які можливості дає електронний підпис і як безпечно його зберігати.

Також на "Дії" вийшов освітній серіал з медіаграмотності, який має 10 серій. Цей проект розробили як відповідь та вакцинацію проти вірусу дезінформації. Він надає практичні навички медійної та інформаційної грамотності, які можуть стати частиною нашого насиченого життя.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme