У "ЄС" постібалися над Безуглою, запропонувавши їй зайнятися розслідуваннями погроз на адресу Зеленського

Співголова фракції "ЄС" Ірина Геращенко посміялася із колеги-"слуги" Мар'яни Безуглої, яка керує провладною ТСК  щодо "вагнергейту".

Журналіст відділу новин
У "ЄС" постібалися над Безуглою, запропо…
Фото: Facebook Безуглої

Депутатка запропонувала створити ТСК із розслідування погроз на адресу президента Володимира Зеленського, а Безуглу призначити головою комісії, бо "вона, молодець, швидко все розкриє".

Постібалися у "ЄС" і з Зеленського, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Геращенко.

Співголова "Євросолідарності" запропонувала від своєї фракції до цієї ТСК Софію Федину, з якою Зеленський судиться саме через погрози на його адресу.

Геращенко постібалася із Безуглої та Зеоенського

Нагадаємо, 10 вересня відбулося засідання ТСК щодо "вагнергейту". На засідання не допустили народних депутатів від опозиції Андрія Парубія, Михайла Забродського, Миколу Величковича та Михайла Бондара від "ЄС", а також від "Голосу" Сергія Рахманіна і Романа Костенка. У народних депутатів є доступ до державної таємниці та секретних матеріалів, втім, їм було відмовлено у можливості взяти участь у засіданні.

Після засідання голова ТСК Безугла заявила, що ніякої спецоперації не було, а був спеціальний захід, спланований не 2018-го, а 2020  року. А "вагнерівців" планували затримати не у Києві, а в Стамбулі.

Соцмережі тоді висміяли неоднозначні і плутані заяви голови ТСК, а у "ЄС"  заявили – версія Безуглої по "вагнергейту" неправдива, операцію зірвали на найвищому державному рівні.

Сьогодні ж, 22 вересня, у СБУ заявили, що Зеленському погрожували за час його президентства 22 рази.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme