У Греції пес прем'єр-міністра перервав конференцію щодо безвізу для Балкан

Арахіс, пес прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса, перервав його прес-конференцію з главою уряду Словаччини Едуардом Гегером

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Греції пес прем'єр-міністра перервав к…
Фото: ekathimerini.com

У момент, коли Міцотакіс говорив про підтримку зі сторони Греції для країн Західних Балкан щодо вступу до Європейського Союзу, пес почав голосно гавкати.

Прем'єр-міністр був вимушений припинити на деякий час, поки собака не припинить заважати, повідомляє Depo.ua із посиланням на Ekathimerini.

Зазначається, що Арахіс став головним собакою Греції у квітні, коли його взяли з притулку. З того часу він встиг "привітати" декілька європейських лідерів, під час їхніх візитів до країни. Втім, подібних інцидентів раніше не траплялося.

"Це той собака, якого ми нещодавно взяли з притулку, і він часто досить жвавий. Це перший випадок, коли він втрутився під час пресконференції. Зазвичай він просто зустрічає гостей біля дверей і більш чемний", – сказав Міцотакіс.

Уточнюється, що прем'єр-міністр Словаччини засміявся у відповідь.

Нагадаємо, 17 вересня стало відомо, що собака де-факто президента Білорусі Олександра Лукашенка розляглася на столі президента Таджикистану, коли він взяв її із собою у робочу поїздку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme