У Канаді невакцинованому від COVID-19 чоловіку заборонили наближатися до дитини 

У Канаді Верховний суд Квебеку заборонив батьку-антивакцинатору бачитися із сином через відсутність щеплення від коронавірусу

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У Канаді невакцинованому від COVID-19 чо…
Фото: Рixabay

Суд ухвалив рішення щодо батька-антивакцинатора наприкінці грудня. Заборона діятиме щонайменше до початку лютого.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Le Devoir.

Відомо, що чоловік розлучений зі своєю дружиною, але має з нею спільну дитину – сина. Нещодавно він сам звернувся до суду, бо хотів збільшити кількість днів, коли він може бути із дитиною. 

Проте його колишня дружина попросила суд призупинити право чоловіка на доступ до сина, оскільки він не щепився від коронавірусу, є антивакцинатором і прихильником теорії змови. Жінка навіть надала суду докази – скріншоти зі сторінки у соцмережі свого колишнього чоловіка.

Суд ухвалив рішення на користь жінки та заборонив чоловікові бачитися з сином. 

Своє рішення суддя аргументувала тим, що навіть два щеплення від коронавірусу, які отримав підліток раніше. не є гарантією безпеки. Дитина може захворіти на небезпечний штам коронавірусу "Омікрон". Крім цього, підліток проживає в одному будинку ще з двома молодшими дітьми. Вони теж перебувають у групі ризику.

Нагадаємо, нещодавно у Канаді одна з провінцій ввела податок для невакцинованих проти COVID-19. Як відомо, Квебек нині є лідером за кількістю смертей від коронавірусу в Канаді. Хоча тільки 12,8% мешканців провінції не вакцинувались, вони становлять майже половину всіх хворих у лікарнях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme