У Харкові звільнили чиновника міськради, який під час війни постив фотографії з Ніцци

Харківський міський голова Ігор Терехов звільнив із посади директора департаменту земельних відносин Сергія Колесника, який під час війни відпочивав у французькому місті Ніцца й викладав у соцмережі фотографії

Журналіст відділу новин
У Харкові звільнили чиновника міськради,…
Сергій Колесник

Про це заявив очільник Харкова Ігор Терехов, передає Depo.ua.

"Колесник Сергій Володимирович, директор Департаменту землеустрою, звільнений за поведінку, несумісну в умовах війни зі статусом людини, що перебуває на держслужбі. Це урок для усіх. Для усіх! Хочу, щоб ви це розуміли. Таке буде з кожним, хто дозволяє собі такі витівки!", - сказав мер Харкова.

На те, що Колесник опублікував фото з Франції, 24 серпня звернули увагу користувачі Telegram. На фотографіях в Instagram Колесник позував на тлі фонтану й Porsche. Разом із цим авто небайдужі зафіксували ще одну автівку з харківськими номерами.

 

Фракція "Європейська солідарність" у Харківській міськраді обурилася, що доки Харків протистоїть активним обстрілам російських окупантів і громадяни захищають місто, Колесник вирішив відвідати французький курорт і поділитися деталями відпочинку.

Депутати "ЄС" вимагали провести перевірку і у випадку достовірності інформації звільнити Сергія Колесника з посади у Харківській міській раді.

У Державній прикордонній службі "Суспільному" не відповіли, на яких підставах харківський посадовець виїхав за кордон.

Сам Колесник на запитання кореспондентів у соцмережі не відреагував.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme