У "Кузні на Рибальському" заявили, що працівники ДБР пошкодили військовий катер під час швартування

У "Кузні на Рибальському" заявили, що ДБР залучило до слідчих дій своїх співробітників, які не мають відповідної професійної підготовки

Журналіст стрічки новин

Так, внаслідок слідчих дій правоохоронців, один з десантно-штурмових катерів повернувся із значними пошкодженнями, а другий – працівникам заводу довелось рятувати, бо працівники ДБР не могли його нормально пришвартувати.

Про це повідомляє керівництво "Кузні на Рибальському", передає Depo.ua з посиланням на "5 канал"

Фахівці заводу склали відповідний акт, де вказали перелік завданих пошкоджень.

За словами представника "Кузні на Рибальському", 23 жовтня катер "Станіслав" вивели в море без здавальної команди заводу "Кузня на Рибальському". Після повернення судна при виконанні швартування катер зазнав пошкоджень.

Зокрема, постраждала конструкція кормового майданчика огородження водометів. Фахівці заводу констатували, що тепер необхідно провести ремонт.

Ще один катер, який співробітники ДБР вивели в море 28 жовтня "для проведення слідчого експерименту" і також не змогли нормально пришвартувати. 

На відео присутня ненормативна лексика!

Як добре видно на відео, один з чоловіків через недолуге швартування навіть впав у воду. 

Варто додати, що на катері люди – без рятувальних жилетів. Спеціалісти заводу не змогли оглянути технічний стан другого катера, оскільки на нього накладений арешт.

Згодом стало відомо, що працівники ДБР замінили запасну частину на катері без залучення спеціалістів "Кузні на Рибальському".

Нагадаємо, у серпні повідомлялося, що у "Кузні на Рибальському" заявили, що ДБР маніпулює інформацією про стан будівництва військових "Кентаврів". В ефірі телеканалу "ДОМ" в. о. директора ДБР Олексій Сухачов неодноразово відверто маніпулював інформацією про броньовані десантно-штурмові катери класу "Кентавр".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme