У мережі ширяться чутки, що Зеленський може запровадити воєнний стан

Останніми днями у мережі активно поширюються інсайди й чутки нібито президент України Володимир Зеленський планує 1 грудня запровадити воєнний стан

Журналіст відділу новин
У мережі ширяться чутки, що Зеленський м…
Фото: Прес-служба президента

Відповідні дописи із посиланням на джерела з'являються, зокрема, у різних Telegram-каналах, у Facebook і Twitter.

Про це повідомив також лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко ефірі телеканалу НАШ, передає Depo.ua.

Він, зокрема, пов’язав це з протестами щодо чинної економічної та міжнародної політики влади.

"Тому я вважаю, що вони зараз розглядають цей варіант запровадження з 1 грудня воєнного стану в країні. Тому що люди сьогодні збираються та протестують проти державної зради, економічної та міжнародної політики влади", – наголосив політик.

 

Дехто припускає, що в Україні може бути запроваджений надзвичайний стан, проте офіційних підтверджень цьому також немає.

"Читаю джерела у різних соцмережах (Facebook, Telegram, Twitter), і там говориться, що 1.12.2021, під час звернення з трибуни парламенту, Зеленський оголосить в державі воєнний або ж надзвичайний стан. Враховуючи, що причин і підстав для надзвичайного стану немає – то скоріш за все воєнний, бо на тлі концентрації російських військ на наших кордонах, на тлі постійних попереджень від наших міжнародних друзів, партнерів та союзників про ескалацію ситуації з боку Кремля – він, себто воєнний стан логічний. Інше питання: чому саме 1-го грудня, а не раніше чи пізніше? Чи просто Зеленський вирішив "закрити" зиму...?" – зауважив автор Telegram-каналу "Погляд Приходька".

У мережі ширяться чутки, що Зеленський може запровадити воєнний стан

Нагадаємо, 1 грудня президент України Володимир Зеленський звернеться до співгромадян з трибуни Верховної Ради. Йдеться про традиційне послання президента до парламенту.

За словами голови ВРУ Руслана Стефанчука, у черговому посланні Зеленського йтиметься, зокрема, про питання, пов'язані з молоддю. Крім того, під час виступу Зеленського йтиметься про внутрішнє та зовнішнє становище України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme