У мережі з'явилися нові фото затриманого бойовика Косяка

У мережі з'явилися нові фото затриманого в Україні бойовика "ЛНР" Андрія Косяка

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У мережі з'явилися нові фото затриманого…
Фото: Telegram-канал "Анатолий Штирлиц"

Суд вже обрав для Косяка запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Ще з липня 2021 року Косяк служить "офіцером-наглядачем Представництва Спеціального центру контролю та координації припинення вогню", що входить до складу так званої "народної міліції ЛНР", інформує Depo.ua.

Зауважимо, що чоловік видавав себе за офіцера СЦКК, а сам проводив розвідку. У мережі опублікували нові світлини бойовика.

У мережі з"явилися нові фото затриманого в Україні бойовика "ЛНР" Андрія КосякаУ мережі з"явилися нові фото затриманого бойовика КосякаАндрій Косяк з "ЛНР"Бойовик Косяк з "ЛНР" зі зброєюПосвідчення бойовика з "ЛНР" КосякаБойовик Косяк, якого затримали в УкраїніНові світлини затриманого в Україні бойовика Косяка

Фото: Telegram-канал "Анатолий Штирлиц"

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ОБСЄ призупинила свою місію із моніторингу на Донбасі з міркувань безпеки. Оскільки вже кілька днів під готелем, де проживають члени місії ОБСЄ, проходить "акція протесту" окупантів.

16 жовтня, до готелю, де проживають члени місії ОБСЄ в окупованому Донецьку, прийшли близько 200 проросійських демонстрантів. Вони вимагають звільнення затриманого українськими військовими бойовика з російським паспортом Андрія Косяка.

Читайте також: Косяк на шляху ОБСЄ: Чому Росія розвалює організацію

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme