У мережі з'явилося моторошне відео, як люди випадають з літака, що вилетів з Кабула

У мережі з'явилося відео, як люди падають з літака, який вилетів з охопленого хаосом аеропорту Кабула
 

Редактор стрічки новин
У мережі з'явилося моторошне відео, як л…
Фото: Aśvaka News Agency

Афганське видання оприлюднило відео, на якому видно, як з літака, що вилетів з аеропорту у Кабулі, випали декілька людей.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Aśvaka News Agency.

Видання зазначає, що декілька людей намагалися втекти, зачепившись за шасі американського літака Boeing C-17 Globemaster III. І після зльоту вони впали.

Також видання оприлюднило фото з місця, де впали тіла, неподалік від аеропорту.

Люди випали з літака Кабул

Тіла людей, що випали з літака Афганістан

За словами очевидців, із літака впали троє людей. Тіла впали у житлових кварталах Кабула із дуже гучним звуком, що налякало місцевих.

Троє людей впали з літака аеропорт Кабула

Нагадаємо, в аеропорту Кабула, який наразі контролюють військовослужбовці США, панує хаос. Тисячі афганців та іноземних громадян утворили тисняву, намагаючись втекти з країни після переходу влади до "Талібану". Люди буквально штурмують літаки, військовим доводиться відкривати попереджувальний вогонь. 

Довідка: 15 серпня бойовики радикального руху "Талібан" заявили, що взяли під контроль всі території Афганістану. Президент Афганістану Ашраф Гані подав у відставку після того, як бойовики взяли президентський палац в облогу, а згодом покинув країну. 

Жителі столиці Афганістану Кабула масово залишають захоплене "Талібаном" місто. Евакуюють із нього й іноземців та дипломатів різних країн.

За даними телеканалу Al Arabiya, представники "Талібану" оголосили, що іноземні громадяни повинні виїхати з Кабула. Ті ж, хто вирішить залишитися в місті, зобов'язані будуть реєструватися у представників нових органів влади.

Управління Афганістаном було передано раді, до якої увійшли глава Вищої ради по національному примиренню Абдулла Абдулла та екс-президент Карзай.

Згодом ця Рада передасть владу представникам радикального руху "Талібан".

Читайте також: Що відбувається в зайнятому талібами Кабулі: Фоторепортаж

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme