У мобільному додатку "Дія" стало можливо завантажити COVID-сертифікат 

У мобільному застосунку для отримання адміністративних послуг "Дія" відтепер можна завантажити на свій смартфон сертифікат про вакцинацію від коронавірусу у форматі PDF

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У мобільному додатку "Дія" стало можливо…
Фото: Міністерство цифрової трансформації України

Раніше для того, щоб роздрукувати внутрішній COVID-сертифікат чи сертифікат про щеплення від ковіду міжнародного зразка потрібно було авторизуватися на порталі "Дія" через ноутбук чи комп'ютер.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал очільника Міністерства цифрової трансформації України Михайла Федорова.

"Зробили це для зручності, оскільки відвідування центрів масової вакцинації, спілкування з користувачами показало, що багато хто все одно додатково звантажує сертифікат з порталу, робить скріншоти QR", – написав Федоров. 

Він також розмістив коротко відео з інструкцією, як швидко і безпечно завантажити сертифікат про вакцинацію від коронавірусу. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в "Дії" тепер можна згенерувати COVID-сертифікат для одужавших. Однак, це можна зробити лише у разі офіційної фіксації перенесеної хвороби у реєстрі.

Читайте також: У НСЗУ пояснили, що робити, якщо не завантажується COVID-сертифікат у "Дії"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme