У москві партизани облили кривавою фарбою артоб'єкт, присвячений війні в Україні

У центрі москви у новорічну ніч партизани облили червоною фарбою артоб'єкт, встановлений на честь "спеціальної військової операції", або війни в Україні. Свої дії вони знімали на камеру

Журналіст відділу новин
У москві партизани облили кривавою фарбо…
Фото (ілюстративне): mil.in.ua

Про це повідомив офіційний телеграм-канал "Російського Добровольчого Корпусу" – добровольчого формування, яке входить до складу Збройних Сил України.

"Як ми вже не раз говорили, бути бійцем РДК можна і не перебуваючи в Україні. Минулими днями наш соратник нагадав про ті криваві жнива, які йдуть в Україні. Один із найвідоміших артоб'єктів москви, присвячений "СВО" - літери Z V O, що світяться, - був пофарбований у правильний колір", - йдеться у повідомленні.

На відео видно, як російський активіст підходить до артоб'єкта та виплескує на нього червону фарбу, що символізує кров.

У "Російському Добровольчому Корпусі" також закликали росіян влаштовувати й інші акції непокори путінському режиму. "Дійте і ви!" – радять у РДК.

 

Як повідомлялося, "Російський Добровольчий Корпус" (РДК) - військовий підрозділ ЗСУ, сформований з етнічних російських емігрантів, які живуть в Україні та інших європейських країнах. РДК сформовано у серпні 2022 року для захисту України від російського вторгнення. Входить до складу Міжнародного легіону.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme