У МВС заявили, що Лещенка врятувала випадковість

Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін прокоментував історію із замахом на міністра агрополітики Романа Лещенка

Журналіст відділу новин
У МВС заявили, що Лещенка врятувала випа…
Фото: Facebook Єніна

Очільника Мінагрополітики Романа Лещенка врятувало те, що перший кілер, найнятий замовником, відмовився від роботи.

Кілер вирішив просто вкрасти гроші, заплачені йому за замах на Лещенка, і утекти, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Єніна.

"Громадянин США не розгубився, і почав пошуки іншого кілера, який мав спочатку прибрати вбивцю-шахрая, як імовірного свідка, а потім взявся би за "вибивання" грошей у Романа Лещенка. Чиста удача, що перший виконавець відмовився, а другий кілер діяв під контролем поліції. Далі справа техніки", – заявив Єнін.

Заступник Монастирського розповів про деталі спецоперації: "Підставне викрадення кілера, розробка фейкового фото, як доказ вчиненого вбивства і оперативна робота. Потім зустріч в ресторані під прицілом відеокамер для фільмування отримання нового замовлення від громадянина США та його помічниці і фільмування отримання авансу $20 000 за катування Р.Лещенка. І, після всього, захоплення цієї парочки, яка вирішила, що за гроші можна забирати життя людей".

Лещенка врятувала жадібність кілера, – Єнін

Нагадаємо, сьогодні, 18 листопада, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів про спробу замаху на одного із чинних членів Кабміну. Ним виявився міністр аграрної політики Роман Лещенко. 

Очільник МВС розповів про деталі цієї справи, зокрема, про те, що замовником був громадянин США, а також активну участь у цій історії брала жінка.

Лещенко на брифінгу заявив, що йому та його родині постійно погрожували, тож із 2020 року він перебував під державною охороною.

Пізніше в Офісі генерального прокурора опублікували фотографії затриманих замовників замаху на Лещенка.

Читайте також: Замах на міністра: Чим відзначився Роман Лещенко, якого хотіли викрасти і катувати

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme