У організмі хлопчика-мігранта, який помер у таборі на території Литви, виявили метадон

Представники білоруської прикордонної служби давали дітям мігрантів, яких випихали за кордон до ЄС, метадон, аби ті спокійно поводилися під час перетину кордону

Журналіст відділу новин
У організмі хлопчика-мігранта, який поме…
Фото: скріншот

У хлопчика, який помер у таборі мігрантів на території Литви, виявили метадон.

Цей наркотичний засіб лікарі знайшли і у організмах інших дітей мігрантів, який Білорусь виганяла до сусідів – країн ЄС, передає Depo.ua із посиланням на Twitter "Лента.ру".

Метадон давали дітям білоруські прикордонники, аби ті спали і не шуміли під час перетину кордону.

Білоруські прикордонники давали дітям мігрантів метадон

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький повідомив, що Білорусь готує тисячі мігрантів для гібридної атаки на європейські країни. За його словами, Білорусь вивезла з Іраку та Сирії майже десять тисяч мігрантів, яких планує направити до Литви та Польщі.

Сьогодні, 27 вересня, міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський звинуватив білоруських прикордонників у тому, що вони дають нелегальним мігрантам наркотичні засоби.

25 вересня у таборі в литовському містечку Рукла помер 11-річний хлопчик. Тоді ж у цьому таборі відбулися заворушення, які поліція змогла погасити. За інформацію литовської влади, хлопчик помер не від удару електрошокером, як про це говорили самі жителі табору мігрантів.

Читайте також: Смерть на нічийній смузі: Як загиблі мігранти зашкодять Качинському

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme