У Паш заявили, що розбиратимуться з липовою довідкою про відвідування окупованого Криму

Менеджерка переможниці національного відбору на Євробачення-2022 Аліни Паш повідомила, що довідку про в'їзд до тимчасово окупованого Криму надала не сама співачка особисто

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Паш заявили, що розбиратимуться з липо…
Скріншот

За її словами, довідку про в'їзд "Суспільному" передав член команди.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Суспільне".

"Менеджерка Аліни Паш заявила, що довідку про в'їзд співачки до Криму "Суспільному" надав член команди, а не співачка особисто. Зараз, за словами менеджерки, у команді розбираються, як цей документ отримали, та чекають відповідь на запит від ДПСУ", – йдеться у повідомленні.

Своєю чергою сама співачка напередодні підтвердила повторний запит прикордонникам щодо довідки про перетин адмінкордону.

"Я подала повторний запит, аби отримати таку довідку безпосередньо в свої руки. Як тільки вона буде у мене, я оприлюдню її в своєму акаунті в Instagram. І я буду брати стільки довідок, скільки потрібно, аби довести, що я нічого не порушувала", – наголошувала Паш.

Зауважимо, дещо раніше речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко заявив, що відомство не видавало співачці Аліні Паш довідку про законний перетин адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

Нагадаємо, довкола переможниці нацвідбору до "Євробачення" Аліни Паш розгорівся скандал. Її звинуватили у порушенні українських кордонів, зокрема, візиту до окупованого Криму не через лінію розмежування.

Дещо згодом у прес-службі "Суспільного" підтвердили, що у зв'язку з отриманою інформацією від громадян про можливу підробку наданої справки про перетин державного кордону з Кримом командою Alina Pash, звертаються до ДПСУ та просять підтвердити або спростувати факт підробки документа держслужби.

"Суспільне" не підписуватиме угоду щодо участі у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" з переможницею Національного відбору до завершення перевірки та з’ясування фактів", – наголосив мовник.

Крім того, в "Суспільному" нагадали, що вже зверталися до Державної прикордонної служби України, проте отримали відмову в наданні інформації про перетин кордону учасницею, оскільки ці дані є конфіденційними.

14 лютого Аліна Паш пообіцяла оприлюднити довідку про поїздку до Криму.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme