У поліції пояснили, чому покарали копів, які зупиняли "слугу" Брагара

Двох патрульних поліцейських, які зупинили автомобіль народного депутата від "Слуги народу" Євгена Брагара, притягнули до дисциплінарної відповідальності через недотримання інструкцій при зупинці та перевірці водія
 

Редактор стрічки новин
У поліції пояснили, чому покарали копів,…
Фото: Facebook Євгена Брагара

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Патрульної поліції України, передає Depo.ua.

Зазначається, що копи під час зупинки та перевірки Брагара не увімкнули нагрудні камери.

"З огляду на зацікавленість ЗМІ інформуємо, що патрульних, які нещодавно у Києві зупинили одного з народних депутатів, притягнули до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани не через зупинку та перевірку водія, якого вони запідозрили в керуванні у стані сп’яніння, а тому, що інспектори не виконали вимоги інструкції та не увімкнули нагрудні камери", - повідомили у поліції.

У відомстві наголосили, що патрульні за законом мають право та зобов’язані попереджати й фіксувати порушення правил дорожнього руху, зокрема, таке серйозне порушення, як керування у стані сп’яніння.

"Ми й надалі продовжуємо фіксувати факти порушень, не дивлячись на категорії, ранги і статуси", - йдеться у повідомленні.

Покарали патрульних, які зупиняли брагара

Нагадаємо, 4 липня у Києві затримали скандального "слугу" Євгенія Брагара, який нібито мав ознаки наркотичного сп'яніння.

Сам Брагар заявив, що відмовився давати хабар патрульним поліцейським після того, як вони зупинили його автомобіль зупинили.

26 липня стало відомо, що Національна поліція скасувала адміністративний протокол, який патрульні склали проти Брагара за водіння у стані наркотичного сп'яніння

Читайте також: "Слуга" під кайфом? Чи відберуть мандат у нардепа Брагара

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme