У Польщі "накрили" підпільну тютюнову фабрику, на якій працювали українці (ВІДЕО)

У Мазовецькому воєводстві Польщі прикордонники виявили одну з найбільших незаконних фабрик з виробництва сигарет
 

Журналіст відділу новин

В ході рейду було затримано 16 осіб, серед яких сім громадян України.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Польське радіо".

За інформацією слідчих, група, яка займалася виготовленням незаконних тютюнових виробів, діяла з серпня минулого року у Воломіні, Варшаві та інших населених пунктах.

Підпільна фабрика знаходилася на території населеного пункту Новодворів. Правоохоронці виявили два великих виробничих цехи, розділені на кілька приміщень.

З приміщень вилучили повністю обладнану робочу виробничу лінію, професійну пакувальну машину, генератор електроенергії, сигарети, упаковані в картонні коробки з логотипами популярних тютюнових компаній, і багато матеріалів для виробництва.

Також було конфісковано понад 1,6 млн штук нелегальних сигарет і понад 13 тонн готового тютюну. Вартість всього вилученого товару оцінили в 8 млн злотих (1,75 млн євро).

Затриманим пред'явили звинувачення в участі в організованій злочинній групі. Одному із затриманих додатково інкримінують управління цією групою. Чоловіків також підозрюють у незаконному виробництві сигарет, незаконному продажу товарів, позначених підробленим акцизним знаком. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 23 липня в Іспанії та Португалії правоохоронці викрили тютюнову мафію, до якої були причетні українці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme