У Польщі заявили про постріли на кордоні з Білоруссю

Прикордонна служба Польщі заявила про постріли на кордоні з Білоруссю

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Польщі заявили про постріли на кордоні…
Фото: Straż Graniczna / Twitter

У відомстві заявили, що білоруські військові відкрили вогонь з сигнальної зброї на кордоні з Польщею. Одна з ракет впала біля поста польських прикордонників.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Прикордонної служби Польщі.

"Сьогодні вночі, близько 02:40 (за київським часом), на ділянці кордону, що охороняється прикордонною заставою у Біловежі, білоруські солдати стріляли із сигнальної зброї, ракета впала на польську сторону. У цьому місці є постійний пост польських служб", – йдеться у повідомленні.

У Польщі заявили про постріли на кордоні з Білоруссю

Водночас у відомстві зазначили, що протягом минулої доби, 31 січня, до Польщі з Білорусі намагалися нелегально потрапити 39 осіб. Серед них були вихідці з Іраку, Шрі Ланки та Афганістану.

Всього, від початку 2022 року, польські прикордонники затримали понад тисячу нелегальних мігрантів.

Зауважимо, напередодні у Білорусі дозволили прикордонникам стріляти в польських військових без попередження у разі загрози для життя.

Нагадаємо, дещо раніше Польща заявила, що білоруські силовики забезпечують мігрантів цеглою для нападів на кордон. За словами прес-секретарки польської прикордонної служби, мігранти кидаються у польських прикордонників зовсім не камінням, яке можна знайти у лісі, а саме шматками цегли.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme