У Польщу з України виїхали понад 700 тисяч біженців

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну до Польщі виїхали 706,3 тисячі біженців

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Польщу з України виїхали понад 700 тис…
Скріншот

Зокрема, сьогодні, 4 березня, станом на 15:00 до Польщі прибули 59,1 тисячі осіб.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Прикордонної служби Польщі у Twitter.

"З 24 лютого з України до Польщі приїхало понад 700 тисяч осіб. Сьогодні прикордонники пропустили 59,1 тисячі осіб з України, а загальна кількість осіб, які залишають Україну, сягнула вже 706,3 тисячі", – йдеться у повідомленні.

У Польщу з України виїхали понад 700 тисяч біженців

Зауважимо, дещо раніше повідомлялося, що на польсько-українському кордоні спостерігаються натовпи людей, переважно чоловічої статі, які намагаються потрапити в Україну.

Раніше президент Володимир Зеленський у відеозверненні заявив, що в Україну вже направляються перші з 16 тисяч іноземних добровольців, які допомагатимуть у боротьбі з Росією.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme