У Раді хочуть встановити пункт COVID-вакцинації

Парламентський Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування запропонував встановити пункт для вакцинації від коронавірусу у будівлі Верховної Ради

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Раді хочуть встановити пункт COVID-вак…
Скріншот

Цим пунктом зможуть скористатися народні депутати, працівники та відвідувачі Ради.

Окрім цього пропонується посилити пости охорони пропуску до адмінбудівель, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Комітету.

Зазначається, що таким чином Комітет хоче доповнити постанову №6154 "Про додаткові заходи протидії поширенню COVID-19".

"Також депутати заслухали головного санітарного лікаря Ігоря Кузіна та представників МОЗ про поточний стан із захворюваністю населення на COVID-19 та забезпеченість ліжко-місцями для госпіталізації пацієнтів з COVID-19", – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що під час обговорення, члени Комітету запропонували посилити перевірки вимог "червоної" зони та наявність COVID-сертифікатів, розробити план розгортання мобільних госпіталів у регіонах, розширити мережу пунктів вакцинації.

У Раді хочуть встановити пункт COVID-вакцинації Парламентський Комітет з питань здоров"я нації, медичної допомоги та медичного страхування запропонував встановити пункт для вакцинації від коронавірусу у будівлі Верховної Ради

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Раді від коронавірусу вакциновано менш як 50% нардепів. Про це повідомив голова комітету Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme