У РНБО заявили про зміни у поведінці Путіна

У РНБО заявили, що президент Росії Володимир Путін останнім часом виглядає вкрай знервованим

Журналіст стрічки новин

Однією з причин може бути велика кількість подій навколо нього на тлі чуток про загрозу вторгнення Росії в Україну.  У РНБО заявили, що Київ не дасть Кремлю забути про болючі питання.

Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов, передає Depo.ua.

"Ми бачимо сьогодні вкрай знервованого Путіна. Відбувається дуже багато подій, людина дуже нервує з багатьох питань. Річ у тому, що коли він каже, що для них "питання по Криму вирішено" – для нас питання по Криму не вирішено – це наша земля і ми спокійно і виважено будемо робити все, щоб Крим та окупована територія Донецької та Луганської області повернулися додому, повернулися до нашої країни і ми це обов'язково зробимо", – запевнив чиновник.

Данілов додав що спосіб досягнення цієї мети буде залежати від України.

Нагадаємо, дещо раніше глава Міноборони України Олексій Резніков наголосив, що на кордоні з Росією не спостерігається значної ескалації.  Він запевнив, що українська розвідка уважно спостерігає за переміщеннями Збройних сил Росії, фіксує всі зміни, які відбуваються, і порівнює їх шляхом обміну даними розвідки наших країн-партнерів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme