У "слуг" сказали, чи звільнятимуть Малюську та Венедіктову

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що звільняти чинних міністра юстиції та генерального прокурора не будуть

Журналіст відділу новин
У "слуг" сказали, чи звільнятимуть Малюс…
Фото: "Слуга народу" / Facebook

Йдеться про Дениса Малюську та Ірину Венедіктову.

Про це Качура заявив в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Можу таку цікаву надати вам інсайдерську інформацію… Дуже багато (людей, – ред.) кажуть про те, що буде міністр юстиції іти у відставку і генеральний прокурор. Це не відповідає дійсності. На сьогоднішній день ніхто із цих високопосадовців не буде полишати посади", – наголосив він.

За словами нардепа, у чинного генпрокурора Ірини Венедіктової – величезна підтримка всередині фракції "Слуга народу".

"Все що розповсюджували, в тому числі деякі колеги по парламенту, з приводу її відставки, це все не відповідає дійсності. Те ж саме зараз по міністру юстиції. Поки що питання і претензії, які були, будуть обговорюватися всередині фракції. Питання взяте на паузу. І зараз не йтиметься про відставку пана Малюськи. Він залишається на своїй посаді і буде працювати", – пояснив Качура.

Він додав, що ті претензії, які нардепи мають до міністра юстиції, будуть йому озвучені.

"І будемо вимагати, щоб були враховані зауваження від колег, від профільного комітету, від інших депутатів щодо діяльності міністерства", – підсумував Качура.

Нагадаємо, раніше голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що восени щонайменше три міністри можуть позбутися своїх мандатів і припинити працювати в Кабінеті міністрів. Водночас він визнав, що велика кількість чуток з приводу відставок в уряді мають неправдиву інформацію, і закликав не "годувати країну чутками". 

10 вересня народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що співбесіди з кандидатами на посади нових міністрів в уряді вже проводять. Він уточнив, що в питанні кадрових змін у Кабміні "слуги" будуть, перш за все, спиратися на думку президента Володимира Зеленського.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme