В Офісі генпрокурора з'явиться дитяча кімната

Залишити дітей тут зможуть не лише працівники відомства, а й відвідувачі

Редактор стрічки новин
В Офісі генпрокурора з'явиться дитяча кі…
Фото: Ірина Венедіктова/Facebook

Генпрокурорка Ірина Венедіктова розповіла, що наразі триває облаштування дитячої кімнати в приміщенні ОГП на вулиці Різницькій у Києві.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook та розмістила фото дитячої кімнати у Офісі генпрокурора, передає Depo.ua.

"До Дня знань показали малечі наше починання зі створення простору дозвілля для найменших відвідувачів прокуратури. Активно працюємо над  облаштуванням дитячої кімнати в одній з адмінбудівель на Різницькій", – зазначила вона.

Дитяча кімната в офісі генпрокурора

За словами Венедіктової, мета цього проекту – вирішити проблему для працівників Офісу генпрокурора, де за потреби залишити дітлахів на декілька годин.

"Поки мами і тата підписують підозри чи підтримують обвинувачення в судах, їхню малечу доглянуть і розважать прямо на роботі", – написала генпрокурорка.

Венедіктова з дітьми

Ініціативу щодо створення дитячої кімнати, за словами Венедіктової, підтримали і планують приводити туди своїх дітей майже 80% опитаних працівників офісу.

Діти у ОГП - дитяча кімната

Очільниця Офісу генпрокурора додала, що також у дитячій кімнаті можна буде на деякий час залишити малюків і тим, хто прийшов у відомство в справах.

Кімната для дітей у Офісі генпрокурора

Венедіктова також висловила сподівання, що невдовзі такі кімнати з’являться і в обласних прокуратурах та інших державних інституціях.

Офіс генерального прокурора - дитяча кімната

Фото: Ірина Венедіктова/Facebook

Венедіктова про дитячу кімнату в Офісі генпрокурора

Допис у ФБ Венедіктової про дитячу кімнату

Нагадаємо, сьогодні, 1 вересня, в Україні відзначають День знань. Традиційно в цей день в школах і університетах починається навчальний рік.

Читайте також: Найкращі меми до Дня знань

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme