У "Слузі народу" прокоментували замах на помічника президента Шефіра 

Сергія Шефіра – помічника президента України, на якого у середу, 22 вересня, скоїли замах – могли намагатися вбити представники бізнес-кіл

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У "Слузі народу" прокоментували замах на…
Фото: Facebook

Замах на представника президента в той час, коли сам Володимир Зеленський відсутній в країні, також може бути пов'язаний із так званим "антиолігархічним" проектом закону, на ухваленні якого так наполягає лідер України.

Про це повідомив народний депутат від партії "СН" Олександра Качура в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Depo.ua

За його словами, про замах на Шефіра він дізнався від знайомих в адвокатських колах.  Качура підтвердив, що правоохоронці вже почали опитувати свідків та намітили коло підозрюваних. Однак, повідомляти якісь деталі нардеп відмовився. Послався на те, що зараз не володіє достатньою інформацією й чекає на офіційні заяви поліції.

Також Качура висловив припущення, що Сергія Шефіра могли "замовити" представники бізнес-кіл. Останні невдоволені тим, що особисто президент Зеленський та партія "СН" ініціюють законопроекти, які перешкоджають їх діяльності та збагаченню.

Тим часом керівник фракції "СН" у Верховній Раді Давид Арахамія перервав роботу у парламенті та вийшов із коментарями до журналістів. 

На думку Арахамії, водій, який отримав кілька кульових поранень та зараз перебуває в реанімації, постраждав випадково. Нападникам, ймовірно, було відомо, що Сергій Шефір часто їздить за кермом сам. Через тоноване скло автомобіля кілер міг не побачити чоловіка, що сидів за кермом. Тому поцілив у водія з впевненістю, що стріляє в помічника президента.

Крім цього, за словами Арахамії, зараз правоохоронці розглядають три версії того, що сталося. Інцидент із Шефером уже кваліфікували, як замах на вбивство.

До слова, президент Володимир Зеленський, який зараз перебуває за кордоном, може не знати подробиць про те, що сталося. За словами Арахамії, президенту України вже написали повідомлення про те, що трапилося. Прочитати їх він зможе після того, як прокинеться. Адже зараз у США, куди відлетів лідер України, нічна пора.

Нагадаємо, раніше позафракційний народний депутат Євген Шевченко повідомив, що 22 вересня у селі Лісники, що на Київщині, було скоєно замах на першого помічника президента Володимира Зеленського та генерального продюсера студії "Квартал 95" Сергія Шефіра. 

Згодом  у мережі з'явилися фото обстріляного авто Шефіра

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme