У США хотіли вбити Байдена, Обаму і Цукерберга

У грудні в американському штаті Айова затримали озброєного працівника супермаркету, який хотів вбити 44-го президента США Барака Обаму, нинішнього лідера країни Джо Байдена та засновника соцмережі Facebook Марка Цукерберга

Журналіст стрічки новин
У США хотіли вбити Байдена, Обаму і Цуке…
Фото: Рixabay

Про свої плани чоловік розповів правоохоронцям сам. Він був добре озброєний – у нього знайшли гвинтівку AR-15, боєприпаси, заряджені магазини, бронежилети та медичні комплекти.

Про це пише Depo.ua із посиланням на NBC News.

Чоловік, якому 25 років, розповів, що хотів вбити Байдена, його медичного радника Ентоні Фаучі, Марка Цукерберга та Обаму. Агент секретної служби Джастін Ларсон повідомив, що той виїхав зі свого будинку 18 грудня, "мав намір їхати прямо до Білого дому, щоб убити людей, які перебувають при владі".

Чоловіку висунуто звинувачення. Він не приховував, що у разі визволення не планує повертатися до Каліфорнії, щоб побачити свою сім'ю, "бо він планує померти, борючись зі злими демонами в Білому домі".

Нагадаємо, у листопаді в Україні хотіли вбити міністра аграрної політики Романа Лещенка. Відомо, що замовником був громадянин США, а також активну участь у цій історії брала жінка.

Лещенко на брифінгу заявив, що йому та його родині постійно погрожували, тож із 2020 року він перебував під державною охороною.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme