У США вирує ураган "Іда": У Міссісіпі від обвалу дороги загинули дві людини (ВІДЕО)

В американському штаті Міссісіпі від урагану "Іда" загинули щонайменше дві людини

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У США вирує ураган "Іда": У Міссісіпі ві…
Фото: Скріншот

Щонайменше десять людей отримали поранення. Від обвалу дороги сім автомобілів впали у прірву, яка виникла на шосе після урагану.

Водії могли не помітити обвал дороги через сильний дощ, повідомляє Depo.ua із посиланням на Associated Press.

Згодом рятувальники витягнули автомобілі за допомогою крану.

Відомо, що середня школа округу Джордж повідомила, що один з її учнів був госпіталізований з важкими травмами після того, як впав у яму. Школу закрили, оскільки шосе, яке обвалилося, створило проблеми для автобусів та інших транспортних засобів.

Також у мережі діляться наслідками урагану у штаті Луїзіана.

Нагадаємо, ураган "Іда" проходить у 16-і роковини урагану "Катріна", який спустошив Луїзіану та Міссісіпі. Схожість із штормом "Катріна" полягає ще й в тому, що місце сходження шторму "Іда" на сушу знаходиться лише за 72 кілометри на захід від місця сходження своєї "попередниці".

Довідка: Ураган "Катріна" — найбільш руйнівний ураган в історії США. Це був ураган 5 категорії за шкалою ураганів Саффіра-Сімпсона, шостий за силою ураган Атлантичного басейну за всю історію спостережень.Він сформувався 23 серпня 2005 року в районі Багамських островів, досяг свого піку 28 серпня і розсіявся 31 серпня 2005 року. Швидкість вітру (постійна за 1 хвилину) досягала 77 м/с. Найнижчий атмосферний тиск — 902 мбар (677 мм рт. ст.). Загальні збитки — 81,2 млрд. доларів США (на 2005 рік) (найдорожчий атлантичний ураган за всю історію). 1 836 смертельних випадків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme