У США затримали чоловіка, який планував вбити Байдена

У США затримали будівельного підрядника з Канзасу Скотта Меррімана за підготовку до замаху на життя президента Джо Байдена

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У США затримали чоловіка, який планував…
Скріншот

Зокрема, чоловік відверто розповідав про свої плани вбити президента Байдена у соціальних мережах та попередив про замах агентів Секретної служби Білого дому.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на New York Post.

Зазначається, що на початку тижня поліція Канзасу повідомила агентам Секретної служби про чоловіка, який хоче "побачитися з президентом США". За словами будівельного підрядника, у нього є інформація щодо Книги Одкровень, яку "Бог доручив доставити" Байдену.

Після цього Мерріман публікував на своїй сторінці у Facebook низку дописів, у яких викладав погрози. Зокрема, будівельний підрядник з Канзасу обіцяв "відрубати голови старим зміям". Окрім цього, він вибачився перед замовниками за скасовані плани, оскільки "відправився в поїздку під керівництвом Бога" до Вашингтона.

"У Білому домі станеться диво. Я вважаю, що Джо Байден тепер Антихрист, і він отримає смертельне поранення. Я завдам цього удару в ім'я Христа", – написав чоловік в останньому пості перед затриманням.

Уточнюється, що Меррімана затримали у місті Хагерстаун, штат Меріленд. При чоловікові був рюкзак з трьома патронами. За словами чоловіка, саме Бог велів йому взяти з собою набої.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президенту України Володимиру Зеленському на посаді погрожували насильством 22 рази.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme