У сторону Києва вилетіли 18 російських Іл-76, – Bellingcat

Виконавчий директор Bellingcat Кристо Грозєв повідомив, що у бік Києва з російського Пскова вилетіли 18 транспортних літаків Іл-76

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У сторону Києва вилетіли 18 російських І…
Фото: mil.ru

Зокрема, літаки Іл-76 використовуються для висадки десанту.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Грозєва у Twitter.

"Джерела в українській владі сказали мені, що вісімнадцять транспортних літаків Іл-76 вилетіли з Пскова в напрямку до Києва, і прибудуть до столиці за годину. Єдине можливе пояснення буде те, що росіяни мають на меті захопити й підкорити Київ, щоби встановити маріонетковий уряд уже сьогодні", – наголосив він.

Зауважимо, журналіст опублікував своє повідомлення сьогодні, 24 лютого, о 17:41 за Києвом.

"Якщо це станеться, і світ завдасть жорсткого удару у відповідь (наприклад, за допомогою кібератак), я майже впевнений, що божевільний (президент Росії Володимир Путін, – ред.) використає тактичну ядерну зброю, щоб атакувати безпілотну інфраструктуру НАТО, лише щоб показати, що він ще божевільніший, ніж ми думаємо", – додав Грозєв.

У сторону Києві вилетіли 18 російських Іл-76, – BellingcatВиконавчий директор Bellingcat Кристо Грозєв повідомив, що у бік Києва з російського Пскова вилетіли 18 транспортних літаків Іл-76Виконавчий директор Bellingcat Кристо Грозєв повідомив, що у бік Києва з російського Пскова вилетіли 18 транспортних літаків Іл-76

Зауважимо, ветеран АТО Харитін Старський повідомив про перехоплення переговорів російських військовослужбовців. За його словами, росіяни шоковані відсіччю з боку України та своїми втратами.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Повідомлялося також, що ветеранам органів внутрішніх справ видаватимуть зброю. При цьому процедура видачі зброї буде максимально спрощена.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme