У Великій Британії дівчина витратила майже 150 тис. грн на одяг для голубів

У Великій Британії дівчина щороку витрачає майже 150 тисяч гривень на одяг для голубів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Великій Британії дівчина витратила май…
Фото: Pixabay

Меггі Джонсон у свої 23 роки володіє зоомагазином у Лінкольнширі. Вона свого часу врятувала двох голубів ще пташенятами.

Зараз дівчина щороку купує нові наряди для птахів вартістю близько чотирьох тисяч фунтів стерлінгів (близько 150 тисяч гривень, – ред.), повідомляє Depo.ua із посиланням на Daily Mirror.

Відомо, що Джонсон обладнала кімнату для птахів Муса та Скай. Голуби мають жердочки, іграшки та свій гардероб.

За словами дівчини, її вихованці "неймовірні модники". Джонсон вигулює птахів у спеціальних візках з сіточками, щоб голуби могли насолоджуватися природою, але при цьому нікуди не відлітали.

"Ми також святкуємо їх дні народження і дні, коли вони були врятовані, і я балую їх, як будь-якого члена сім'ї, безліччю подарунків", – розповіла Джонсон.

Уточнюється, що в зоомагазині живуть ще два врятованих голуби з інвалідністю – Клі і Снові. Джонсон сподівається змінити негативне ставлення до голубів, яких нерідко називають "літаючими щурами"

Нагадаємо, 1 вересня стало відомо, що на Кіровоградщині пес-байкер їздить на мотоциклі з господарем. Чоловік возить чотирилапого в магазин, на відпочинок та, навіть, на зльоти байкерів. Також разом із господарем пес Шарик подорожує Україною.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme