У Вірменії депутати почали кидатися один в одного пляшками (ВІДЕО)

Під час засідання парламенту Вірменії депутати почали кидатися один в одного пляшками

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Вірменії депутати почали кидатися один…
Фото: Скріншот

Це трапилося 25 серпня, після виступу депутата від керуючої партії "Громадський договір" Айка Саркісяна. Після жбурляння пляшок депутати почали битися.

Саркісян заявив, що всі міністри оборони Вірменії, за часів яких людей звільняли від військової служби за гроші або "дзвінок" – зрадники батьківщини. Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Новости-Армения.

Після цих слів глава опозиційної фракції "Вірменія", екс-міністр оборони Вірменії Сейран Оганян, який сидів у залі, запустив у Саркісяна пляшку. У відповідь Саркісян кинув пляшку назад.

Зазначається, що потім кілька парламентаріїв схопилися зі своїх місць і почали кидатися пляшками та іншими предметами, виник переполох.

Спікеру парламенту Алену Симоняну довелося викликати в зал співробітників служби безпеки, які почали рознімати депутатів. Після цього було оголошено про перерву і пряма трансляція із залу засідань припинилася.

Нагадаємо, у четвер, 5 серпня, очільник Конотопу Артем Семеніхін на сесії міської ради облив водою з пляшки нардепа від партії "Слуга народу" Олександра Качуру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme