У Зеленського хочуть об'єднати телеканал "Рада" ще з двома, – ЗМІ 

Команда президента Володимира Зеленського почала нібито працювати над тим, щоб об'єднати парламентський телеканал "Рада" із телеканалом "Дом" і "24 каналом"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У Зеленського хочуть об'єднати телеканал…
Фото: Рixabay

За інформацією наближених до провладної партії джерел, створення такого медіахолдингу має посилити інформаційний супровід роботи монобільшості у Верховній Раді.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Телеграф".

За даними, які отримав у своє розпорядження ЗМІ, телеканал "Рада" хочуть переформатувати на кшталт закритих NewsOne і "112 Україна". У несесійні тижні там планують робити ток-шоу, включення та повноцінне мовлення, як у інших каналів.

До слова, консультує команду президента з цього питання буцімто медіа-менеджер Олексій Семенов, який створював телеканали NewsOne, "112 Україна" та "Прямий".

Тим часом очільник парламенту Руслан Стефанчук підтвердив, що на телеканал ВРУ чекають серйозні зміни. Однак деталей він не розкрив.

Нагадаємо, напередодні нардеп від "Європейської Солідарності" Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила, що чинна влада планує змінити формат роботи парламентського телеканалу "Рада". За її словами йдеться, зокрема, про урізання обсягу брифінгів нардепів і засідань комітетів ВРУ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme