У Зеленського прокоментували зустріч президента та представників великого бізнесу

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров розповів подробиці зустрічі очільника держави з представниками великого бізнесу

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Зеленського прокоментували зустріч пре…
Фото: ОПУ

За його словами, зустріч Зеленського з бізнесменами була результативною.

Про це Никифоров повідомив під час спілкування з журналістами, пише Depo.ua.

"Зустріч була результативною, почули одне одного. І держава висловила підтримку підприємцям, і підприємці також висловили підтримку державі: готові підставити своє плече", – наголосив він.

Прес-секретар додав, що з боку влади на зустрічі були керівники Офісу президента та силового блоку. Водночас Никифоров зазначив, що зустріч велика кількість представників бізнесу.

Нагадаємо, дещо раніше Зеленський анонсував зустріч із топ-50 українського великого бізнесу 23 лютого. Президент наголосив, що бізнес має залишатись в України захищати економіку, фінанси, створювати робочі місця та зміцнювати країну.

Згідно з даними низки ЗМІ, участь у зустрічі підтвердили Рінат Ахметов та Віктор Пінчук. А ось Ігор Коломойський повідомив, що не зможе бути присутній через підтверджений COVID-19.

Крім того, Зеленський пообіцяв бізнесу зменшення податкового тиску й обмеження перевірок, а всім громадянам – зниження цін на автозаправках. Президент зауважив, що в Україні стартує програма економічного патріотизму, яка має стимулювати розвиток економіки в Україні.

Йдеться, зокрема, про цільову підтримку окремим галузям економіки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme