В ОП домовились про перемир'я з Порошенком й Ахметовим на період бойових дій в Україні: Всі кримінальні переслідування призупинено, – джерело

Згідно з даними поінформованих джерел Depo.ua в Офісі президента, рішення було ухвалене й погоджене і з Петром Порошенком, і з Рінатом Ахметовим 

Журналіст відділу новин
В ОП домовились про перемир'я з Порошенк…
Фото: Depo.ua

Всі чвари чинної влади з олігархами припиняються до стабілізації ситуації в Україні.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на джерела.

Кримінальне переслідування щодо Порошенка й Ахметова також було нібито призупинене.

Крім того, згідно з джерелами "Української правди", український бізнес готовий "забути образи" й зустрітися з президентом Володимиром Зеленським вже сьогодні, 23 лютого, о 18:00.

Один із запрошених на зустріч топових бізнесменів розповів виданню на умовах анонімності, що бізнес "готовий допомагати країні в цей скрутний час" і "забути певні образи".

Зазначимо, що 22 лютого народні депутати раптово підтримали включення до порядку денного Верховної Ради  законопроекту Порошенка про виділення додаткових коштів ЗСУ.

Повідомлялося також, що Ахметов закликав до єднання та заявив про переведення до державного бюджету 1 мільярда гривень податків авансом. Він наголосив також, що зараз Україні потрібна стабільність державних фінансів.

Нагадаємо, дещо раніше Зеленський анонсував зустріч із топ-50 українського великого бізнесу 23 лютого. Президент наголосив, що бізнес має залишатись в України захищати економіку, фінанси, створювати робочі місця та зміцнювати країну.

Згідно з даними низки ЗМІ, участь у зустрічі підтвердили Рінат Ахметов та Віктор Пінчук. А ось Ігор Коломойський повідомив, що не зможе бути присутній через підтверджений COVID-19.

Крім того, Зеленський пообіцяв бізнесу зменшення податкового тиску й обмеження перевірок, а всім громадянам – зниження цін на автозаправках. Президент зауважив, що в Україні стартує програма економічного патріотизму, яка має стимулювати розвиток економіки в Україні.

Йдеться, зокрема, про цільову підтримку окремим галузям економіки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme