UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У зоні ООС українські зенітники збили російські вертоліт і штурмовик

В районі проведення Операції Об'єднаних сил зенітним ракетним комплексом С-300 Повітряних сил ЗСУ України збито дві ворожі цілі
 

Журналіст відділу новин
У зоні ООС українські зенітники збили ро…
Фото: МО

Українські зенітники на Донбасі збили вертоліт та штурмовик Су-25 російських окупаційних військ.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр Міноборони України.

"Близько опівночі в районі проведення Операції Об'єднаних сил ЗРК С-300 Повітряних Сил ЗСУ було збито дві ворожі цілі – вертоліт та штурмовик Су-25 російських окупаційних військ. Слава українським зеніткам!", – йдеться у повідомленні.

Трохи раніше під Васильковим на Київщині українські ППО збили російський транспортний літак Іл-76 з десантниками на борту, а також російські винищувач та два гвинтокрили.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Усього за перший день боїв орієнтовні втрати російських окупантів склали понад 30 танків, до 130 бойових броньованих машин, 7 літаків, 6 вертольотів і понад 800 військових.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme