Україна домовилася про безвіз ще з однією країною: Куди можна пакувати валізи без перешкод 

Україна та Сейшели домовились про взаємне скасування візових вимог

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Україна домовилася про безвіз ще з одніє…
Фото: Рixabay

Урядовці схвалили відповідну угоду про безвіз та взаємодію між двома державами у четвер, 23 грудня.

Про це стало відомо на черговому засіданні Кабміну, передає Depo.ua

Документ передбачає встановлення на взаємній і постійній основі безвізового режиму поїздок громадян України та громадян Республіки Сейшельські острови з будь-якою метою в’їзду та максимальним строком перебування до 90 днів протягом 180 днів.

"МЗС крок за кроком створює нові можливості для подорожей українців та відкриває Україну світові. Навіть коли йдеться про далекі чи екзотичні країни, це частина послідовної роботи з розширення свободи пересування для українців та просування позитивного іміджу України. Свобода подорожей має цілком практичні наслідки, серед яких розвиток туризму, збільшення міжлюдських контактів, нові культурні, економічні та політичні зв'язки", –  заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Зауважимо, що до цього часу громадянам Республіки Сейшельські острови для в’їзду в Україну необхідно оформити візу в закордонних дипломатичних установах України або візу в електронному вигляді (е-Віза).

Згідно з одностороннім рішенням Республіки Сейшельські острови, громадяни України можуть в’їжджати й перебувати на Сейшельських островах з туристичною метою строком до 90 днів без необхідності оформлення візи.

Документ про безвіз між Сейшелами та Україною

Фото: Telegram-канал Олексія Гончаренка

Нагадаємо, кількома днями раніше Україна та Британія домовилися спрощувати вимоги до поїздок між країнами. Також країни працюватимуть разом, щоб забезпечити стійкий розвиток безпекового та правоохоронного секторів України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme