Україна проведе переговори з Росією на кордоні з Білоруссю

Українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Україна проведе переговори з Росією на к…
Фото: rian.com.ua

Зустріч української та російської делегацій відбудеться на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять. 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Офіс президента.

Зазначається, що де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко зателефонував Володимиру Зеленському. Вони домовилися про переговори України і Росії.

Лукашенко пообіцяв, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

Представник президента у Конституційному Суді Федір Веніславський додав, що делегація України вже вирушила на зустріч, яка, можливо, вже й розпочалася. За його словами, від України в цих перемовинах братимуть участь представники президента та працівники МЗС.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський поговорив з главою Білорусі Олександром Лукашенком. Але жодних подробиць цієї розмови не повідомляли.

Сьогодні де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко підтвердив, що ракетні удари по Україні ведуться з території РБ.

Президент Володимир Зеленський звернувся до білорусів і нагадав, що з території їхньої країни Росія вбиває українських дітей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme