Україна та ЄС проведуть засідання Ради асоціації Україна-ЄС у квітні

Стало відомо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та Верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель проведуть наступне засідання Ради асоціації Україна – Євросоюз навесні 2022-го 

Журналіст відділу «Життя»
Україна та ЄС проведуть засідання Ради а…
Фото: Рixabay

Таке рішення було узгоджене під час зустрічі української сторони з високим представником Євросоюзу Жосепом Боррелем, який прибув в Україну з візитом 4 січня. 

Денис Шмигаль повідомив про ухвалене рішення у Twitter, передає Depo.ua.

Прем'єр-міністр України подякував Боррелю за візит до України, попри загострення ситуації з Росією, та оголосив, що наступне засідання Ради асоціації Україна-ЄС відбудеться вже у квітні. 

"Безпека України – це безпека всієї Європи. Актуалізували порядок денний наших двосторонніх відносин. Домовилися у квітні провести наступне засідання Ради асоціації Україна – ЄС", – заявив Шмигаль.

Нагадаємо, 4 січня Верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель прибув з офіційним візитом в Україну. Боррель наголосив, що ЄС буде діяти рішуче у разі агресії Росії проти України. 5 січня Боррель побував на Луганщині. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme