Україна тренується ловити диверсантів на північному кордоні

На Чернігівщині Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ провела навчання з нейтралізації ворожої диверсійної групи поблизу північного кордону

Журналіст стрічки новин
Україна тренується ловити диверсантів на…
Фото: dpsu.gov.ua

За легендою навчань силовиків, на територію контрольованого прикордонного району Чернігівської області проникла диверсійно-розвідувальна група.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт Держприкордонслужби.

Крім прикордонників Чернігівського загону, в заходах брали участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, Державної служби спецзв'язку та захисту інформації, а також представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Тренування проводили в умовах максимально наближених до реальних.

Умовні диверсанти планували завдати державі значних економічних збитків і дестабілізувати суспільно-політичну обстановку в прикордонних районах України.

Для викриття та знешкодження умовної диверсійно-розвідувальної групи учасники навчань провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів.

У заключній фазі тренувань спецпризначенці провели успішну операцію із нейтралізації "диверсантів" у районі прикордонного пункту пропуску.

навчання силовиків на Чернігівщині

Нагадаємо, півтора місяця тому на Волині Україна провела масштабні міжвідомчі спеціальні тренування поблизу державного кордону з Білоруссю. Участь у спеціальних навчаннях України біля кордону Білорусі, які відбулися у межах спеціальної операції "Полісся", взяли підрозділи СБУ, Національної поліції, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. 

Читайте також: "Захід-2021": Чим російсько-білоруські військові навчання загрожують Україні

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme