Україні прогнозують до тисячі COVID-смертей на добу: Коли це може статися

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов прогнозує, що вже найближчими днями в Україні кількість померлих від коронавірусу може дійти до тисячі на добу

Журналіст стрічки новин
Україні прогнозують до тисячі COVID-смер…
Фото: ЕРА

За його словами, таку кількість померлих можуть зафіксувати вже на початку листопада.

Про це Данілов повідомив в ефірі ток-шоу "Право на владу", пише Depo.ua.

"На превеликий жаль, з урахуванням того, що ми сьогодні маємо, тисячу померлих від COVID (за добу, – ред.) в перших числах листопада ми можемо з вами мати. Чи можна це зупинити? Так, потрібно йти вакцинуватися", – заявив Данілов.

Зазначимо, що станом на 28 жовтня в Україні померли 66 204 людини. Нині наша держава перебуває на другому місці у Європі за добовою смертністю від COVID-19, а у світі – на четвертому.

Нагадаємо, що нині у "червоній" зоні карантину перебувають Херсонська, Запорізька, Одеська, Донецька, Дніпропетровська, Сумська, Рівненська та Миколаївська області.

З 30 жовтня "червоними" стануть ще сім регіонів України. Цей рівень епідемічної небезпеки буде встановлено на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей. А з 1 листопада до цього списку приєднається столиця.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme