Українська IT- компанія Handi.ua створила цифровий помічник українця за кордоном 

Стартап українських засновників Handy.ai у співпраці з МЗС України та за підтримки Google for Startups запустили гуманітарну ініціативу – Handy Friends For Ukraine – платформа для українців по всьому світі

Журналіст відділу новин
Українська IT- компанія Handi.ua створил…

Платформа працює на базі месенджерів Viber та Telegram, які зараз використовуються українцями найбільше.  

Цю платформу було презентовано Іриною Андрющенко, співзасновницею компанії, 23 березня на прес-брифінгу, організованому Міжнародним координаційним Штабом Допомоги Українцям у Варшаві.

Зокрема пані Андрющенко зазначила: "Продукт буде незамінним цифровим помічником українцю за кордоном у цей нелегкий час. Це бот Handy.ai, який структурує в собі всю хаотичну інформацію для українських переселенців за кордоном і допомогає адаптуватися там без зайвих нервів. 

Зараз більше трьох мільйонів українців з дітьми намагаються вибудувати нове життя за межами України. Вимушено, недосипаючи через пережите. Кожен з нас знає хоча б кількох людей, для яких порятунок від російської агресії на своїй рідній землі перетворився на глибоку травму переселення. Усім потрібно шукати медзаклади, роботу, школу, об'єднуватись у спільноти для підтримки духу. І щоб допомогти нашим людям відбудуватися, триматися і йти далі, ми з перших днів війни почали думати про продукт, який допоможе саме з цим. 

Більше не потрібно збирати крихти інформації з різних каналах у месенджерах, які обов'язково губляться і швидко застарівають. Все можна знайти в боті Handy.ai – і для переселенців, і для волонтерів він є повною базою актуальних можливостей. 

Прийде той день, коли Бот обов'язково розповість, як повернутися додому ❤️🇺🇦"

Встановити на телефон цифровий помічник можна за посиланням: https://www.handyfriends.handy.ai

Українська IT- компанія Handi.ua створила цифровий помічник українця за кордоном - Viber

Українська IT- компанія Handi.ua створила цифровий помічник українця за кордоном - Telegram

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні запустили портал для біженців і переселенців. Йдеться про сайт prykhystok.in.ua.

Повідомлялося також, що для допомоги українцям створили Міжнародний координаційний штаб.

Читайте також: Від війни – за кордон: Де українські жінки, діти та літні люди можуть пережити російське вторгнення

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme