UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Українська поліція через неправильно припарковану автівку викрила чоловіка, який купив фейкові COVID-довідки

У Рівному поліцейські завдяки неправильно припаркованому автомобілю викрили чоловіка, який купив фейкові сертифікати про щеплення від COVID-19

Журналіст стрічки новин
Українська поліція через неправильно при…
Фото: Сайт Національної поліції

Чоловік придбав несправжні документи через Telegram. Інцидент із виявлення підробок стався на вулиці Пушкіна.

Саме там 30 жовтня ввечері екіпаж мобільної групи з реагування на факти вчинення домашнього насильства виявив легковик Seat Ibiza, який був припаркований із порушенням правил дорожнього руху, пише Depo.ua із посиланням на повідомлення поліції Рівненської області

Інспектори вирішили вказати водієві на порушення та підійшли до авто, в салоні якого були люди. Коли вони побачили поліцейських, то заметушилися. Тоді ж поліція й вирішила перевірити підозрілих осіб. 18-річний водій авто під час спілкування із правоохоронцями також нервував.

Поліція провела перевірку у салоні автівки та виявила там сертифікати про щеплення від COVID-19, однак QR-код на документах не зчитувався. Усього фальшивих документів було 13.

Поліцейським чоловік пояснив, що замовив "документи" для себе та друзів через месенджер Telegram, заплативши за кожен по тисячі гривень.

Нагадаємо, днями на Рівненщині 33-річна власниця туристичного агентства попалася на підробці довідок про відсутність коронавірусної хвороби.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme