Українські зірки масово відмовляються від участі у концерті до Дня незалежності

Участь у концерті, присвяченому 30-річчю незалежності України, візьмуть не всі артисти, яких було заявлено на початку 

Журналіст відділу «Життя»
Українські зірки масово відмовляються ві…
Фото: Instagram

Про це повідомила режисерка свята Катя Царик, передає Depo.ua з посиланням на "Апостроф".

Низка гуртів, зокрема "Друга ріка", Onuka, "Антитіла", відмовилися від  участі у концерті до Дня незалежності через концерти в інших містах України, які було заплановано заздалегідь. Такі виконавці як "Бумбокс" і Тарас Чубай просто відхилили пропозицію, не прокоментувавши причину. Також Катя Царик розповіла про ситуацію з гуртом Green Grey, яких через скандал все ж таки не запросили до участі у концерті. 

"Ми дуже хотіли, щоб Green Grey виступив, ми вели переговори і ми створювали для них номер. Але, на жаль, після виходу в соцмережі відеозвернення одного з учасників, а саме Муріка, щодо мовного закону ... нас це все поставило в такий деякий шок. Нам здалося це дуже некоректним стосовно цього свята, тому нам довелося розлучитися на це свято", – заявила Царик. 

Нагадаємо, 2 серпня стало відомо, хто візьме участь у концерті до Дня незалежності з відомих артистів. Гурт Green Grey розпочав скандал, заявивши, що їх не покликали на концерт через російськомовні пісні. Згодом стало відомо, що річ не у репертуарі, а у тому, що соліст колективу Мурік жахливо висловлювався про мовний закон. Згодом гурт анонсував виступ на даху київського ЦУМу, проте їм відмовили в оренді цього майданчику. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme