"Укроборонпром" у США уклав угоди на $2,5 млрд: З ким домовилися про співпрацю

Держконцерн "Укроборонпром" у США уклав угоди про співпрацю на загальну суму 2,5 мільярда доларів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Укроборонпром" у США уклав угоди на $2,…
Фото: Прес-служба "Укроборонпрому"

Угоди уклали з компаніями Lockheed Martin, GLOBAL ORDNANCE, Harris Global Communications Inc. та DAY & Zimmermann Lone Star LLC. Це відбулося у межах візиту делегації України до США.

Йдеться, зокрема, про розробку спільних проєктів та програм, організацію досліджень та розробок, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу концерну.

З військово-промисловою корпорацією Lockheed Martin, яка виробляє бронетехніку, авіацію, ракети і супутникові системи, домовились про взаємодію у сфері комплаєнсу. 

"Це важливо задля дотримання високого рівня прозорості у подальшому співробітництві", – йдеться у повідомленні.

З Harris Global Communications Inc., яка є одним зі світових лідерів оборонних технологій, підписано угоду про спільні проєкти з постачання продукції в Україну і її інтеграцію в повітряні, наземні і морські системи. Ще одна угода була підписана з GLOBAL ORDNANCE, компанією-постачальником оборонної продукції у різних країнах світу.

Компанія DAY & Zimmermann Lone Star LLC допоможе "Укроборонпрому" в розробці проєктів з модернізації та створенні нових виробничих потужностей із залученням іноземного капіталу.

Нагадаємо, 30 серпня офіційна делегація України на чолі з президентом Володимиром Зеленським вилетіла у Вашингтон.

31 серпня стало відомо, що США, крім обіцяної Україні військової допомоги у розмірі 60 мільйонів доларів, здійснять постачання протитанкових ракет Javelin.

1 вересня оголосили, що Експортно-імпортний банк США надасть Україні допомогу в розмірі 3 млрд доларів після підписання меморандуму про взаєморозуміння.

Читайте також: Перший день візиту Зеленського до Вашингтона: Які угоди уклали Україна та США

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme