"Укрзалізниця" отримає нового керівника

Наглядова рада "Укрзалізниці" на позачерговому засіданні 7-8 серпня вирішила задовільнити заяву Івана Юрика щодо звільнення його від тимчасового виконання обов'язків голови правління
 

Журналіст відділу новин
"Укрзалізниця" отримає нового керівника…

Наглядова рада вирішила рекомендувати Кабінету міністрів погодити призначення Олександра Камишіна новим тимчасово виконуючим обов'язки голови правління "Укрзалізниці".

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

Наглядова рада рекомендує Кабінету міністрів України задовольнити заяву Юрика та схвалити відповідне рішення.

Зазначається, що Юрик звільниться з дати призначення нового тимчасово виконуючого обов'язки. Водночас він продовжуватиме виконання своїх обов'язків на посаді члена правління, відповідального за фінанси.

Крім того, наглядова рада УЗ вирішила рекомендувати Кабінету міністрів погодити призначення Олександра Камишіна новим тимчасово виконуючим обов'язки голови правління на період до 31 грудня 2021 року або до обрання нового постійного голови правління, в залежності від того що настане раніше.

"Процес обрання постійного голови правління триває. Відбір консультантів з людських ресурсів для допомоги у цьому процесі має бути завершено вже на цьому тижні", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 липня РНБО запропонувала ввести тимчасову адміністрацію в "Укрзалізниці" до обрання голови правління компанії.

Перед цим РНБО наказала Кабміну розібратися із "Укрзалізницею" і провести за потреби кадрові чистки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme