"Усі розуміють наслідки": Кулеба відреагував на засідання Радбезу РФ

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на спроби президента РФ Володимира Путіна визнали "Л-ДНР"

"Усі розуміють наслідки": Кулеба відреаг…
Фото: Дмитро Кулеба / Facebook

Очільник профільного міністерства закликав перед загрозою анексії Донбасу та вторгнення Росії зберігати спокій.

Про це Дмитро Кулеба написав у своєму Twitter, передає Depo.ua.

"Зараз не лише Україна, а й увесь світ уважно стежать за діями РФ щодо визнання ОРДЛО. Усі розуміють наслідки такого кроку. Зараз багато емоцій і поривів, але саме зараз усі мають холоднокровно фокусуватися на зусиллях із деескалації. Іншого шляху немає", – написав Кулеба.

Також Кулеба повідомив, що завтра (22 лютого, – ред.) говоритиме Державним секретарем та низкою американських високопосадовців про ескалацію на Донбасі. 

"Потім відправлюся до Нью-Йорка, де матиму виступ на Генасамблеї ООН якраз щодо ситуації на тимчасово окупованих територіях України. Продовжимо також працювати над скликанням консультацій за Будапештським меморандумом і втіленням оптимального формату переговорів, запропонованого Президентом Зеленським",  – додав очільник профільного міністерства.

Допис Кулеби

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Радбез Росії радить Путіну оголосити ультиматум Байдену щодо України. Секретар Радбезу РФ Микола Патрушев заявив, що конфлікт на Донбасі організували США, і долю України треба обговорювати тільки зі Сполученими Штатами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme